New DRIP UI – additional functionality to the DEX

We have been working on a new DRIP UI which is using the same front end structure as the largest investment banks in the world. These institutions invest billions in research to come up with user interfaces that get visitors to use their products and I believe it’s a mistake to not take advantage of their research for our financial products. DRIP is not just another crypto project and it deserves a UI that represents this and has a wider appeal to users outside of DeFi. With the new UI we will be launching team competitions, an updated airdropping system, additional functionality to the DEX and more‼️

DRIP has a very bright future and we are just getting started.

Ngrihuni deri në 8% DRIP kthim parash në depozitën tuaj DRIP. (Promovimi me kohë të kufizuar)

Përdorni kodin e referimit të shokut: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
kur regjistroheni për DRIP.

Me t'u bashkuar, unë do t'ju lidh me një grup Telegram "DRIP Success" vetëm me ftesë për të marrë këshilla, ndihmë dhe strategji më të personalizuara për të fituar një milion dollarë nga DRIP.
Dërgoni email [email protected] për shpërblimet tuaja pas regjistrimit.

-----------------------------------------

Regjistrohu për të marrë DRIP Ebook, Lajme dhe Këshilla!

Ne e respektojmë privatësinë tuaj të emailit

Prezantimi i librit elektronik DRIP (falas)Promovimi
Mbylle
sqAlbanian