Prezantimi i DRIP

Ngrihuni deri në 8% DRIP kthim parash dhe shpërblime në depozitën tuaj DRIP.

Si të blini kriptomonedhë DRIP udhëzues video tutorial në internet.

Fito $377,834,34 nga $10,000 në 1 vit nga Komuniteti DRIP? Tingëllon si një mashtrim apo një paketë gënjeshtrash? Është Komuniteti DRIP një mashtrim? Kjo është ajo që shumica e njerëzve do të mendonin, por çelësi është të gjeni një investim që paguan 1% në ditë dhe përgjigja qëndron në DRIP. Me mënyrën konvencionale të të bërit të gjërave, kjo do të ishte pothuajse e pamundur, por jo me DRIP në botën e kriptomonedhës ku fitimi 1000% është normë ose tashmë po ndodh. Mendoni bitcoin dhe mendoj se e kuptoni atë që dua të them.

Para se ta hidhni poshtë plotësisht, ju lutem që të shpenzoni disa minuta nga koha juaj për të lexuar më poshtë dhe të mos e mposhtni veten për një mundësi të madhe të humbur.

Çfarë është DRIP?

Baza e DRIP është veçoria e pagesës së 1% në investimin tuaj në ditë. Ju ose mund ta tërhiqni atë shumë dhe të merrni kthimin tuaj 1% të tokenit DRIP në ditë, ose mund të "Hidratoni" ose të rikompozoni fitimet tuaja dhe të kombinoni 1% me shumën e re. Duke u hidratuar ju filloni të shihni 3678% APY (Rendimenti vjetor i përqindjes – një mënyrë për të matur se sa mund të rriten paratë tuaja me kalimin e kohës ndërsa fitoni interes për depozitat tuaja) deri në fund të vitit (tarifat përjashtohen për thjeshtësi).

Kontratë me rrezik të ulët, shpërblim të lartë

Rubineti i rrjetit të pikave është një kontratë shpërblimi me rrezik të ulët që funksionon në mënyrë të ngjashme me një certifikatë depozitimi me rendiment të lartë. Lojtarët mund të marrin pjesë duke blerë drip nga faqja e shkëmbimit të platformës dhe duke u bashkuar me ekipin drip të një përdoruesi tjetër.

Depozitimi i pikave në kontratën e rubinetit fiton një kthim të qëndrueshëm ditor prej 1% të pikave të tyre në mënyrë pasive. (pagesa maksimale 365%)

Lojtarët gjithashtu mund të kombinojnë fitimet e tyre përmes depozitave të rregullta, shpërblimeve të përsëritura si dhe referimeve të bazuara në ekip. Ndryshe nga shumë platforma të tjera që premtojnë një kthim të qëndrueshëm ditor %, kontrata e rubinetit nuk mund të mbarojë dhe do të jetë gjithmonë në gjendje të sigurojë pikën që është shpërblyer.

Nga vijnë Shpërblimet DRIP?

Shpërblimet me pika vijnë nga një taksë 10% për të gjitha transaksionet me pika.
(përjashto Blen nga faqja e shkëmbimit të platformës)

Ju taksoheni 10% kudo. Depozitat -10%, Pretendimet - 10%, Shitet - 10%, Airdrops - 10%, Transfertat (nga një portofol në tjetrin) - 10%, Hidraton — 5%, etj. Të gjitha këto hyjnë në 1 pishinë qendrore për të paguar 1% të të gjithëve në ditë, dhe për shkak se nxitja është të kombinohen në vend që të shiten, kjo është gjithnjë e më shumë DRIP që taksohet me 5%. Matematika e faqes është krijuar për të paguar vetë për sa kohë që shumica e njerëzve qëndrojnë brenda Rubinetit, që është nxitja juaj më e madhe që DRIP të ngjitet në lartësi të reja.

Nëse ndonjëherë ka një situatë ku grupi i taksave nuk është i mjaftueshëm për të paguar shpërblimet me pika, do të krijohet pika e re për të siguruar që shpërblimet të paguhen. Duke pasur parasysh teorinë e zgjuar të lojës që qëndron pas rrjetit të pikave, probabiliteti që sistemit t'i duhet pika e re për të paguar shpërblimet është jashtëzakonisht e ulët. Meqenëse pikat e depozituara në rubinet dërgohen në një adresë djegieje dhe pikat po mbyllen vazhdimisht në pishinën e likuiditetit përmes kontratës së rezervuarit, DRIP është i vetmi platformë ROI ditore deflacioniste.

Formula Magjike e DRIP-it qëndron në "Hidratim" ose Rikomponim!

DRIP Tokenomics

Pagesa është në DRIP, jo në dollarë, kështu që ju do të keni mundësinë të përfitoni nga çdo rritje e çmimit (si dhe të vuani nga rënia e çmimeve), por nga karakteristikat e mungesës, deflacionit dhe stimujve për HODL ("qëndroni për të dashur life”) krijoni tokenomikën për të krijuar një cikël të virtytshëm që promovon ngritjen e çmimit të tokenit DRIP. Thjesht shikoni TVL 91% (Vlera totale e kyçur). Vetëm 9% nga oferta totale e miliona e argumenteve është madje e disponueshme për tregtim.

*tokenomics – termi formohet duke çiftuar dy fjalët shenjë dhe ekonomisë. Është studimi se si funksionojnë kriptovalutat brenda ekosistemit më të gjerë

Rreth DRIP

Është në gjendje të sigurojë të ardhura pasive përmes kontratave inteligjente në Defi (Financa e Decentralizuar). Ai u krijua në Zinxhirin e zgjuar Binance dhe Token DRIP mund të blihet me BNB.

Shenja zyrtare e Rrjetit DRIP është DRIP (BEP-20) në Blockchain Smart Binance (BSC) që kap vlerën duke qenë i pakët, deflacionist, rezistent ndaj censurës dhe duke u ndërtuar mbi një blockchain të fortë dhe vërtet të decentralizuar.

Rrjeti DRIP është projekti më i fundit i zhvilluar nga Forex_Shark, BB dhe ekipi.

Si punon

1. Shkëmbimet e kriptomonedhave si Binance.com, FTX.com, Binance.US, Bithumb.com dhe Kucoin.com ofrojnë BNB.
Blini BNB prej tyre dhe mbajeni në portofol (Metamask, WalletConnect ose Binance Chain Wallet)

2. Shkoni në Shatërvan pikues dhe shkëmbeni BNB për DRIP.

2. Përdorni adresën time të shokut për t'u bashkuar përpara se të depozitoni drip në RUBET faqe
Adresa e shokut: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289

(Është e nevojshme të keni një adresë Buddy përpara se të blini Drip)

3. Depozoni të paktën 1 DRIP (Sigurohuni që keni mjaftueshëm BNB për të paguar tarifat e gazit.)

4. Jeni konfiguruar në DRIP. Bëhuni gati për të marrë 1% çdo ditë!

Hyni në udhëzime të hollësishme në si të blini Drip

A keni ndonjë vështirësi në blerjen e pikave?
Email [email protected] ose Whatsapp 88279070 për ndihmë të shpejtë.

Ngrihuni deri në 8% DRIP kthim parash në depozitën tuaj DRIP. (Promovimi me kohë të kufizuar)

Përdorni kodin e referimit të shokut: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
kur regjistroheni për DRIP.

Me t'u bashkuar, unë do t'ju lidh me një grup Telegram "DRIP Success" vetëm me ftesë për të marrë këshilla, ndihmë dhe strategji më të personalizuara për të fituar një milion dollarë nga DRIP.
Dërgoni email [email protected] për shpërblimet tuaja pas regjistrimit.

-----------------------------------------

Regjistrohu për të marrë DRIP Ebook, Lajme dhe Këshilla!

Ne e respektojmë privatësinë tuaj të emailit

Prezantimi i librit elektronik DRIP (falas)Promovimi
Mbylle
sqAlbanian