How to start earning 1% on drip daily?

How to start earning 1% on drip daily?

1. Оди до https://drip.community/fountain и заменете BNB за DRIP.

 

2. Use my buddy address to join before you deposit drip in the FAUCET page
0xf51334201581Fa539A73F75b16De43d32E66be19

 

3. Депонирајте најмалку 1 DRIP (Осигурете се дека имате доволно BNB за да платите за таксите за гас.)

 

4. You’re setup on DRIP. Get ready to receive 1% daily!

Стани до 8% DRIP враќање на готовина на вашиот DRIP депозит. (временска промоција)

Користете го кодот за упатување пријатели: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
кога ќе се регистрирате за DRIP.

Откако ќе се придружите, ќе ве поврзам со телеграма „DRIP Success“ само со покана за да добиете повеќе персонализирани совети, помош и стратегии за да заработите милион долари од DRIP.
Испратете е-пошта [email protected] за вашите награди при пријавувањето.

-----------------------------------------

Пријавете се за да добивате е-книга, новости и совети DRIP!

Ја почитуваме вашата приватност на е-пошта

Ви ја претставуваме е-книгата DRIP (бесплатно)Промоција
Затвори
mk_MKMacedonian