Big farm partnership announcement coming

Drip Announcement July 23 2021
Big farm partnership announcement coming very soon. The negotiating is done and the deal is locked in.

Just preparing the promotional material

Animated whitepaper‼️

https://www.youtube.com/watch?v=iq9I9tZ5kDw

Стани до 8% DRIP враќање на готовина на вашиот DRIP депозит. (временска промоција)

Користете го кодот за упатување пријатели: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
кога ќе се регистрирате за DRIP.

Откако ќе се придружите, ќе ве поврзам со телеграма „DRIP Success“ само со покана за да добиете повеќе персонализирани совети, помош и стратегии за да заработите милион долари од DRIP.
Испратете е-пошта [email protected] за вашите награди при пријавувањето.

-----------------------------------------

Пријавете се за да добивате е-книга, новости и совети DRIP!

Ја почитуваме вашата приватност на е-пошта

Ви ја претставуваме е-книгата DRIP (бесплатно)Промоција
Затвори
mk_MKMacedonian