Како функционира системот капка по капка?

Deposit a sum of DRIP crypto, let’s say 100, and you get 1 DRIP returned to you every single day for the next 365 days.

This 1% is fully funded by a series of 10% taxes on every DRIP transaction. Buy DRIP outside of the DRIP Fountain — pay 10%. Sell — 10%.

Essentially every transaction is charged 10%, the exceptions being hydrating/compounding (5%) and buying DRIP from the DRIP Fountain page, which has no associated fee.

DRIP funds the 1% dividends through a series of 10% taxes on every transaction.
Investors also have the option of compounding every day, effectively raising their return exponentially.

Стани до 8% DRIP враќање на готовина на вашиот DRIP депозит. (временска промоција)

Користете го кодот за упатување пријатели: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
кога ќе се регистрирате за DRIP.

Откако ќе се придружите, ќе ве поврзам со телеграма „DRIP Success“ само со покана за да добиете повеќе персонализирани совети, помош и стратегии за да заработите милион долари од DRIP.
Испратете е-пошта [email protected] за вашите награди при пријавувањето.

-----------------------------------------

Пријавете се за да добивате е-книга, новости и совети DRIP!

Ја почитуваме вашата приватност на е-пошта

Ви ја претставуваме е-книгата DRIP (бесплатно)Промоција
Затвори
mk_MKMacedonian