Ви го претставуваме DRIP

Стани до 8% DRIP поврат на готовина и награди на вашиот DRIP депозит.

Како да купите крипто монета DRIP онлајн видео туториал водич.

Заработете $377,834,34 од $10,000 за 1 година од DRIP заедница? Звучи како измама или пакет лаги? Е DRIP заедница измама? Тоа е она што повеќето луѓе би го помислиле, но клучот е да се најде инвестиција која плаќа 1% дневно и одговорот лежи во DRIP. Со конвенционалниот начин на вршење на работите, тоа би било речиси невозможно, но не и со DRIP во светот на криптовалутите каде добивката од 1000% е норма или веќе се случува. Размислете за биткоин и претпоставувам дека разбирате што мислам.

Пред да го отфрлите целосно, ве молам да одвоите неколку минути од вашето време за да прочитате подолу и да не се тепате поради пропуштената голема шанса.

Што е DRIP?

Основата на DRIP е карактеристиката за плаќање 1% на вашата инвестиција дневно. Можете или да ја извлечете таа сума и да добивате 1% враќање на токенот DRIP дневно, или можете да ја „хидрирате“ или повторно да ја соберете вашата заработка и да го комбинирате 1% со новата сума. Со хидратација почнувате да го гледате 3678% APY (Годишен процентен принос – начин да се измери колку вашите пари може да растат со текот на времето додека заработувате камата на вашите депозити) до крајот на годината (надоместоците се исклучени за едноставност).

Договор со низок ризик и висока награда

Кран на мрежата капка по капка е договор со висока награда со низок ризик кој функционира слично како сертификатот за депозит со висок принос. Играчите можат да учествуваат со купување капка по капка од страницата за размена на платформата и придружување на тимот за капка по капка на друг корисник.

Со таложење капка по капка на договорот за славина се добива постојано 1% дневно враќање на нивното капнување пасивно. (365% максимална исплата)

Играчите, исто така, можат да ја здружат својата заработка преку редовни депозити, превртливи награди, како и референци базирани на тим. За разлика од многу други платформи кои ветуваат постојано дневно враќање на %, договорот на славината не може да се исцеди и секогаш ќе може да обезбеди капе што е наградено.

Од каде доаѓаат наградите DRIP?

Наградите капка по капка доаѓаат од данокот од 10% за сите трансакции капка по капка.
(исклучи Купува од страницата за размена на платформата)

Секаде се оданочувате 10%. Депозити -10%, Побарувања - 10%, Продава - 10%, Airdrops - 10%, Трансфери (од еден паричник во друг) - 10%, Хидрати - 5%, итн. Сите овие одат во 1 централен базен за да ги платат 1% на сите на ден, и бидејќи поттикот е да се комбинираат наместо да се продаваат, тоа се повеќе се оданочува со DRIP 5%. Математиката на страницата е дизајнирана да се исплати сè додека повеќето луѓе останат во славината, што е вашиот најголем поттик за DRIP да се искачи на нови височини.

Ако некогаш дојде до ситуација кога даночниот базен не е доволен за да се исплатат наградите капка по капка, ќе се вади нов капе за да се обезбеди исплата на наградите. Со оглед на генијалната теорија на игри зад мрежата капка по капка, веројатноста на системот да му треба нов капе за да плати награди е исклучително мала. Бидејќи капките што се депонираат во славината се испраќаат на адреса за изгореници и капките постојано се заклучуваат во базенот за ликвидност преку договорот за резервоар, DRIP е единствениот дефлациска дневна платформа за рентабилност.

Магичната формула на DRIP лежи во „Хидрат“ или повторно составување!

DRIP Tokenomics

Плаќањето е во DRIP, а не во долари, така што ќе имате можност да имате корист од секое покачување на цените (како и да страдате од паѓање на цените), но токеномиката на недостиг, дефлација и стимулации за HODL („издржи драго живот“) креирајте ја токеномиката за да создадете доблесен циклус кој промовира подигнување на цената на токенот DRIP. Само погледнете го 91% TVL (заклучена вкупна вредност). Само 9% од вкупното милионско снабдување на токени се достапни дури и за тргување.

*tokenomics – терминот се формира со спарување на двата збора токен и Економија. Тоа е студија за тоа како функционираат криптовалутите во поширокиот екосистем

За DRIP

Може да обезбеди пасивен приход преку паметни договори во Defi (децентрализирани финансии). Создаден е на Binance Smart Chain, а DRIP Token може да се купи со BNB.

Официјалниот токен на DRIP мрежата е DRIP (BEP-20) на Binance Smart блокчејн (BSC) кој ја доловува вредноста со тоа што е оскуден, дефлациски, отпорен на цензура и со тоа што е изграден на робустен, навистина децентрализиран блокчејн.

DRIP Network е најновиот проект развиен од Forex_Shark, BB и тимот.

Како работи

1. Размена на криптовалути како што се Binance.com, FTX.com, Binance.US, Bithumb.com и Kucoin.com нудат BNB.
Купете BNB од нив и чувајте го во паричникот (Metamask, WalletConnect или Binance Chain Wallet)

2. Одете на Фонтана капка по капка и заменете BNB за DRIP.

2. Користете ја адресата на мојот пријател за да се придружите пред да ставите капка по капка во ЧЕШНИЦА страница
Адреса на пријатели: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289

(Неопходно е да имате адреса на Бади пред да можете да купите Drip)

3. Депонирајте најмалку 1 DRIP (Осигурете се дека имате доволно BNB за да платите за таксите за гас.)

4. Поставен сте на DRIP. Подгответе се да примате 1% дневно!

Пристапете до детални инструкции на како да купите Drip

Наидувате на какви било тешкотии при купување капка по капка?
Е-пошта [email protected] или Whatsapp 88279070 за брза помош.

Стани до 8% DRIP враќање на готовина на вашиот DRIP депозит. (временска промоција)

Користете го кодот за упатување пријатели: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
кога ќе се регистрирате за DRIP.

Откако ќе се придружите, ќе ве поврзам со телеграма „DRIP Success“ само со покана за да добиете повеќе персонализирани совети, помош и стратегии за да заработите милион долари од DRIP.
Испратете е-пошта [email protected] за вашите награди при пријавувањето.

-----------------------------------------

Пријавете се за да добивате е-книга, новости и совети DRIP!

Ја почитуваме вашата приватност на е-пошта

Ви ја претставуваме е-книгата DRIP (бесплатно)Промоција
Затвори
mk_MKMacedonian