When piggybank goes live…

Sanas Forex Shark

We are preparing to shut down the credit contracts‼️

We have enough PIGS to remove 90% of the liquidity instantly and the other 10% will be removed and migrated over the following month. When PiggyBank goes live we will be giving a 15% bonus for everyone who deposits fresh capital in the first 48 hours, as a celebration to get it kickstarted with a bang ⚡️

Very shortly after the PiggyBank goes live we will be introducing an amazing new utility to the farm that has never been done before in DeF

Faigh suas gu Airgead-airgid 8% DRIP air do thasgadh DRIP. (Adhartachadh le ùine)

Cleachd an còd tar-chuir buddy: 0xD557c26793758F88053D9988C27aD980d6d87289
nuair a chlàraicheas tu airson DRIP.

Nuair a thèid thu an sàs, ceangailidh mi thu gu buidheann Telegram “DRIP Success” le cuireadh a-mhàin gus molaidhean, cuideachadh agus ro-innleachdan nas pearsanta fhaighinn gus millean dolar a dhèanamh bho DRIP.
Cuir post-d gu [email protected] airson do dhuaisean nuair a chlàraicheas tu a-steach.

-----------------------------------------

Clàraich airson DRIP Ebook, Naidheachdan agus Molaidhean fhaighinn!

Tha sinn a ’toirt urram do phrìobhaideachd post-d

A ’toirt a-steach ebook DRIP (An-asgaidh)



Adhartachadh
Dùin
gdScottish Gaelic